Over ons

John rand

Sinds 30 januari 2016 gevestigd op de Nieuwstad in Weesp, ‘T Hoekje Koffiecorner & Broodjeszaak.

Mijn naam is John de Zeeuw, geboren op 10 mei 1968 in Utrecht en ik kom uit een groot hecht horecagezin. Omdat mijn ouders eind jaren ’70 al een grote stap hadden gemaakt om in Utrecht een nieuw horeca concept te openen (koffiecorner, lunchroom en petit restaurant ineen), ben ik daar als kleine jongen in opgegroeid en heb ik tijdens mijn school en studie 12 jaar mooie ervaringen opgedaan. Ná mijn studie ben ik het bedrijfsleven ingegaan, echter kroop het horecabloed altijd nog door mijn aderen en heb ik daar in mijn vrije tijd nog regelmatig wat werkuurtjes in doorgebracht.

Toen ik begin 2012 verhuisde naar Weesp was ik in één klap verliefd op deze stad. Weesp is wat mij betreft authentiek, gezellig, ondernemend en hartelijk. In die fase speelde een carrièreswitch al regelmatig door mijn hoofd en had ik de droom om terug te gaan naar mijn roots. Toen ik in juni 2015 het hoekpand aan de Nieuwstad leeg zag staan werd ik direct enthousiast en zag ik mijn droom voor een eigen Koffiecorner & Broodjeszaak ineens heel dichtbij komen. Na een gesprek met de verhuurder en de gemeente bleek dat dit niet alleen bij een droom te hoeven blijven. In september van datzelfde jaar kreeg ik de sleutel en heb ik samen met mijn vriendin Natasja en een goede vriend, die dat beiden naast hun eigen baan deden, de winkel opgeknapt en ingericht volgens onze ideeën om een huiskamer gevoel te creëren. Op zaterdag 30 januari 2016 was het dan zover en opende ’T Hoekje haar deuren.

Naast dat ‘T Hoekje lokale bedrijven en festiviteiten steunt, heeft het ook oog voor de startende of de gevorderde horeca medewerker. Wij zijn officieel leerbedrijf waar medewerkers opgeleid en begeleid worden.

Leerbedrijf logo

sfeer